s

Agenda

Vanwege corona vinden tijdelijk geen (fysieke) bijeenkomsten en activiteiten plaats. Wij nemen de regels van het RIVM in acht om verspreiding van het virus te voorkomen. Blijf gezond en we hopen je snel weer te ontmoeten!

Webinar online zichtbaarheid

Webinar

Webinar Online zichtbaarheid 28 januari 15:30-16:30

Een website en sociale media zijn niet meer weg te denken in de communicatie naar jouw klanten. Digilab Flevoland helpt jou graag met het beter bereiken van jouw klanten online, om zo meer omzet te genereren via online kanalen.

Webinar online klantbereik

In het interactieve en kosteloze webinar georganiseerd door Digilab Flevoland op 28 januari van 15.30 tot 16.30 vertellen we je hoe je jouw klanten beter online kunt bereiken.  Hierna weet jij op welke manier je online media kanalen je het beste in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Spreker Mario Bakker

Hierin word je begeleid door Mario Bakker van het bedrijf Pubmarket!, een online marketing bureau. Wist je dat Pubmarket! vestigingen heeft in Almere, Amstelveen, Hasselt, Brussel én Antwerpen? Mario deelt graag zijn kennis met je tijdens deze webinar. Klik op de foto en meld je snel aan!

Aanmelden?

Aanmelden voor het webinar kan hier!

De link voor het webinar zelf wordt zo snel mogelijk per email toegestuurd.

Over Digilab Flevoland

Het Digilab is de digitale werkplaats van de provincie Flevoland, een innovatieve hub tussen onderwijs en bedrijfsleven. Digilab Flevoland biedt oplossingen aan ondernemers voor marketing-,automatisering- en data-analysevraagstukken. Dit doen we door ondernemers aan studenten in de regio te koppelen. Deelname aan het Digilab is kosteloos.
Lees meer over Digilab Flevoland via https://www.digilabflevoland.nl

Digilab is powered by

ROC van Flevoland, Windesheim, ROC Friese Poort, Rabobank, Ministerie van Economische zaken, Win4All, Horizon, DGTL District, ACE en MTH Accountants

Nieuws

Drie Lelystadse topbedrijven haken aan bij Careerroussel: ‘Samen investeren in jong talent’
14-06-2021

Drie Lelystadse topbedrijven haken aan bij Careerroussel: ‘Samen investeren in jong talent’

Flevoland - Rabobank, Ansul Brandbeveiliging en Betsema Bouwgroep uit Lelystad zijn partner van Careerroussel. ...

Lees meer
3e Ondernemerspanel Flevoland peilt gevolgen corona bij bedrijfsleven
09-06-2021

3e Ondernemerspanel Flevoland peilt gevolgen corona bij bedrijfsleven

De Ondernemerspanel Flevoland wordt deze maand voor de derde keer gehouden. Doel ervan is om beter inzicht te krijgen in de impact van de coronacrisis voor...

Lees meer
Lelystad Airport is vliegwiel voor regionale economie
30-04-2021

Lelystad Airport is vliegwiel voor regionale economie

‘Met de opening van Lelystad Airport zal veel bedrijvigheid en werkgelegenheid tot stand komen, zowel direct als indirect. ...

Lees meer

Agenda