s
Nieuws

Nieuws

Digilab Flevoland helpt ondernemers met digitaliseren

Digilab Flevoland helpt ondernemers met digitaliseren

Begin januari is het Digilab Flevoland officieel van start gegaan. Vele partijen in het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid, waaronder Win4All - Economic Board Flevoland, hebben zich ingezet om dit initiatief in Flevoland op te zetten. 

Ben jij benieuwd wat het Digilab Flevoland voor jou als ondernemer kan betekenen? Hieronder worden de belangrijkste vragen beantwoord.

Wat is Digilab Flevoland?
Digilab Flevoland is een plek waar studenten en ondernemers samen experimenteren met online marketing, automatisering en data-analyse. Digilab Flevoland is er voor ondernemers die nog nooit iets met deze onderwerpen hebben gedaan, maar ook voor ondernemers die zelf al hebben geëxperimenteerd met deze thema’s. Kortom, Digilab Flevoland helpt ondernemers bij de vraagstukken waar ze tegenaan lopen en laat studenten uit de regio bij bedrijven uit de regio leren.

Voor wie is Digilab Flevoland?

Ben jij ondernemer in Flevoland en wil je aan de slag met digitalisering in jouw bedrijf? Dan is Digilab Flevoland er voor jou!

Wat levert Digilab Flevoland op?
Digilab Flevoland helpt je om aan de slag te gaan met digitalisering in je bedrijf. In onze menukaart vind je een aantal voorbeelden van waar de studenten van Digilab Flevoland bij kunnen helpen en wat het lab je kan opleveren. Het doel is om je bedrijf hierdoor een stukje beter, sneller én slimmer te maken! De studenten van Digilab Flevoland zijn geen medewerkers van een commercieel bedrijf, dus dat betekent wel dat er altijd een leercomponent in de opdracht zit.

Wat vragen wij van ondernemers die deelnemen aan DigiLab Flevoland?
Deelname aan Digilab Flevoland is gratis We vragen van ondernemers een inzet in tijd (±1 uur/week) Ondernemers hoeven de studenten niet te begeleiden bij de digitalisering zelf. Wel vragen we ondernemers hun kennis over het eigen bedrijf te delen met de studenten!

Wanneer kun je deelnemen aan het Digilab?
Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg met jou afgestemd.

Wat gebeurt er nadat je je aanmeldt voor het Digilab Flevoland?
Nadat je je aanmeldt bellen we jou voor een vrijblijvende intake, dit duurt ongeveer een half uur. Hierin vragen we naar wat jouw bedrijf precies doet en waar het Digilab bij kan helpen. Ook geven we jou meer informatie over wat deelname aan het lab inhoudt. Als je beslist om deel te nemen aan Digilab Flevoland gaan wij op zoek naar een of meerdere studenten die je bij jouw vraag kunnen helpen. Als we een match hebben gevonden belt iemand van Digilab Flevoland om de details zoals de startdatum met jou te bespreken. Op het samen afgesproken moment gaan jullie aan de slag! Tijdens het project is er altijd iemand van Digilab Flevoland beschikbaar aan wie je vragen kunt stellen.

Contact
Wil je: Meer informatie over Digilab Flevoland, checken bij ons of Digilab Flevoland iets voor jou is of je aanmelden voor een vrijblijvende intake?

Stuur een mail naar info@digilabflevoland.nl
Of kijk op www.digilabflevoland.nl

Bekijk hier de mogelijkheden die het Digilab Flevoland jouw biedt!

Digilab is powered by

ROC van Flevoland, Windesheim, ROC Friese Poort, Rabobank, Ministerie van Economische zaken, Win4All - Economic Board Flevoland, Horizon Flevoland, DGTL District, ACE en MTH Accountants.

Geschreven door Win4All op

Agenda