DGTL District

DGTL District

 In Win4All realiseren we gezamenlijk de optimale condities die ondernemers met ambitie helpen om snel te groeien. Een van die condities is dat bedrijven in Flevoland kunnen beschikken over voldoende geschoold arbeidspotentieel. In de IT-sector bleek dit een knelpunt; veel bedrijven hadden moeite met het invullen van de vacatures. Reden om in actie te komen en deze uitdaging gezamenlijk op te pakken: de start van DGTL District! 

In DGTL District werken Flevolandse IT-bedrijven samen om hun brede scala aan functies zichtbaar te maken, en zoveel mogelijk jonge en getalenteerde digital professionals aan te trekken en te behouden. Samen met het onderwijs investeren zij in de ontwikkeling van (potentiële) digital professionals. Zo dragen de bedrijven bij aan zowel de ontwikkeling van ICT-talent voor hun eigen onderneming als versterking van de sector in de regio.

DGTL District werkt samen aan een uitdaging: personeel vinden, binden én behouden voor onze regio. ‘Want Flevoland heeft zoveel te bieden. Alleen... dat weet nog niet iedereen’ aldus co-founder Arend Jan te Velde.

Daarom is DGTL District opgezet: hét platform voor huidige en toekomstige ICT’ers in Flevoland. DGTL District investeert in persoonlijke groei en carrièremogelijkheden. Dat betekent naast het binden van digital professionals aan onze provincie, ook het zelf creëren van deze digital professionals. Door als werkgevers de krachten te bundelen kan DGTL District laten zien dat onze provincie barst van de toffe ICT uitdagingen!

DGTL District werkt samen met diverse partners. Naast diverse Flevolandse bedrijven kun je denken aan de Hogescholen en MBO’s, de Provincie Flevoland en bedrijfskringen.

‘We barsten van de ideeën om zichtbaar te worden voor onze (toekomstige) digital professionals. Wat dacht je van het adopteren van een klas studenten, en deze laten rouleren onder aangesloten bedrijven? Zo kan DGTL District laten zien wat er vandaag de dag in de praktijk speelt’ aldus Arend Jan te Velde.

Ben jij een Flevolandse (IT)-werkgever, en kun jij wel wat hulp gebruiken met het vinden van nieuw talent voor jouw bedrijf? Sluit je dan aan bij DGTL District, en bouw met ons mee aan de digitale toekomst van Flevoland. DGTL District vertelt je graag meer!

Kijk op: https://dgtldistrict.nl/