Even voorstellen: het supportteam Win4AllEven voorstellen: het supportteam Win4All

Win4All wordt ondersteund door een supportteam. Het supportteam werkt voor alle partners in Win4All en is daarmee de motor van de beweging die de partners op gang willen brengen. Het supportteam wordt gefaciliteerd door Horizon Flevoland. Marilou Keller en Danny van der Scheer zullen de komende jaren de vaste aanspreekpunten zijn. Graag stellen zij zich voor.

Marilou Keller stelt zich voor…

Als kind van ondernemende ouders heb ik geleerd om mijn passies te volgen en daarmee ongebaande paden te bewandelen. Ik hou van nieuwe uitdagingen dat vind je ook terug in mijn loopbaan. Zo heb ik een school in Nicaragua gebouwd, een meubelmakers opleiding gevolgd en in een Community Arts Centre in Liverpool gewerkt alvorens ik Bedrijfskunde ging studeren. In de afgelopen vijftien jaar heb ik aan diverse opgaves in Flevoland gewerkt. Waaronder business development in de Lifescience sector, projectontwikkeling in triple helixverband op het snijvlak van onderwijs en bedrijfsleven en scenario ontwikkeling voor de viering van 100 jaar Zuiderzeewet.

Per 1 juni jl. ben ik gestart als programmamanager Win4All. De pioniersgeest en de kracht om zaken anders aan te pakken, die zo kenmerkend zijn voor Flevoland, spreken mij zeer aan. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende jaren samen met de verschillende partners binnen Win4All werk te maken van de kansen die deze regio volop biedt aan ondernemers met groeiambitie. Om zo het Flevolandse ecosysteem voor ondernemers te versterken.

Danny Stelt zich voor….

Ik ben Danny van der Scheer en sinds 1 augustus ben ik bij Horizon Flevoland gestart als projectleider Win4All. Hierom stel ik mij graag alvast kort aan jullie voor. Ik ben 23 jaar oud en geboren, getogen en met veel plezier woonachtig in Lelystad. Na het afronden van mijn studie bedrijfseconomie en een kort avontuur bij een financiële dienstverlener gespecialiseerd in betaalachterstanden, heb ik de stap naar Horizon gezet.

Daarnaast ben ik politiek actief in de gemeenteraad van Lelystad als fractieassistent. Een functie waarin ik wekelijks een bijdrage mag leveren aan oplossingen voor een vele vraagstukken in Lelystad. Ik kijk er dan ook vol enthousiasme naar uit om in de functie van projectleider Win4All een bijdrage te mogen leveren aan groei voor Flevolandse ondernemers en groei voor Flevoland in zijn geheel. Ik hoop hierom in de nabije toekomst verder kennis met jullie te mogen maken!